⛵️A 2023-as szakmai stáb összeállt!!!
Egyesületünk és csapat tagjaink küldetése,hogy ne csak szakmailag,hanem emberileg is kiváló és értékes sportolókat neveljünk fel.
A klub által felépített rendszerben különös figyelmet fordítunk arra, hogy az a láng a szemükben,ami az első vízen töltött nap után fellobbant, az soha többé ne aludjon ki.
Ehhez nagy szükségünk van a szülők támogatására és egyben megértésére, hiszen Magyarországon egyedülálló módon az edzések a kíváncsi szülői szemek elől elzárva zajlanak, mely kizárólag a gyerekek érdekét szolgálja.
Rendszerünk alappillére a nyári kezdő tábor, mely során Szamosi Péter által kiválogatott gyerekeket visszahívjuk a nyár végén egy válogató táborba, melyből az arra rátermett fiataloknak felajánljuk a lehetőséget a továbblépésre.
Következő állomás az OP felkészítő év, melyet szintén Péter kollégánk vezet. Ennek célja, hogy egy egészséges addikciót alakítsunk ki a sportág iránt és eljuttassuk a gyerekeket arra a szintre, hogy csatlakozhassanak a versenyzői csapathoz.
2023-ban az OP versenyzőkkel Karé Réka Nemzetközileg is elismert és megbecsült edző fog foglalkozni. Réka hozzáállása, szakmai tudása és emberi kvalitásai méltón fogják erősíteni a Procelero SE-t.
A következő lépcső az ILCA4 hajóosztály. Edzőnk Arató Richárd.
Neve biztosíték számunkra,hogy a folyamatos fejlődés nem áll meg és az arra kiválasztottak nemzetközi szintre emelkedhetnek edzői munkássága révén
" />

2022.10.06

Új csapat

További hírek