Hírek, aktualitások

2023.11.16

Halloween Cup, Torbole, Olaszország

Az őszi szünetben ismét a Garda tóra utazott Optimist csapatunk, ahol második nemzetközi versenyén mérte össze erejét és tudását a több, mint 500 főt számláló mezőnyben.
 
Az októberi Trofeo Torboli után, itt a Halloween Cupon már magabiztosabban álltak rajthoz versenyzőink, ami a rész- és végeredményekben, illetve az egyes versenyszituációk jobb kezelésében is megnyilvánult.
				<!--<a class=Tovább...--> Tovább...

2023.06.02

2023 pükösdi hétvégénk

 
A pünkösdi hosszú hétvégén hazai pályán mérettette meg magát optimistes csapatunk az év első ranglista versenyén, a Kereked rendezésében.
8 tanulságos futamot vitorláztak jó hangulatban, motiváltan, és mindig készen a fejlődésre.
Nagyon büszkék vagyunk a Procelero összes versenyzőjére!
Csalló Bulcsú serdülő 6. helyezést ért el, összetettben 23. 				<!--<a class=Tovább...--> Tovább...

2023.03.07

Hozmann Rudolf és Hozmann Szonja Magyar Bajnok

Hétvégén került megrendezésre a Országos Alpesi Síbajnokság, egyesületünk versenyzői, Szonja és Rudi kiemelkedő eredményeket értek el.
Gratulálunk
 

Nekik és felkészítőknek!

 

Tovább...

2023.03.07

2022-es Ranglista díjkiosztó

 
Ranglista díjkiosztó 2022
Tegnap a Magyar Vitorlás Szövetség Magyar Vitorlás Szövetség a Testnevelési Egyetemen Testnevelési Egyetem (TF) tartotta éves Ranglista és Év Vitorlázója díjátadó eseményét.
Tovább...

2022.10.06

Új csapat

⛵️A 2023-as szakmai stáb összeállt!!!
Egyesületünk és csapat tagjaink küldetése,hogy ne csak szakmailag,hanem emberileg is kiváló és értékes sportolókat neveljünk fel.
A klub által felépített rendszerben különös figyelmet fordítunk arra, hogy az a láng a szemükben,ami az első vízen töltött nap után fellobbant, az soha többé ne aludjon ki.
Ehhez nagy szükségünk van a szülők támogatására és egyben megértésére, hiszen Magyarországon egyedülálló módon az edzések a kíváncsi szülői szemek elől elzárva zajlanak, mely kizárólag a gyerekek érdekét szolgálja.
Rendszerünk alappillére a nyári kezdő tábor, mely során Szamosi Péter által kiválogatott gyerekeket visszahívjuk a nyár végén egy válogató táborba, melyből az arra rátermett fiataloknak felajánljuk a lehetőséget a továbblépésre.
Következő állomás az OP felkészítő év, melyet szintén Péter kollégánk vezet. Ennek célja, hogy egy egészséges addikciót alakítsunk ki a sportág iránt és eljuttassuk a gyerekeket arra a szintre, hogy csatlakozhassanak a versenyzői csapathoz.
2023-ban az OP versenyzőkkel Karé Réka Nemzetközileg is elismert és megbecsült edző fog foglalkozni. Réka hozzáállása, szakmai tudása és emberi kvalitásai méltón fogják erősíteni a Procelero SE-t.
A következő lépcső az ILCA4 hajóosztály. Edzőnk Arató Richárd.
Neve biztosíték számunkra,hogy a folyamatos fejlődés nem áll meg és az arra kiválasztottak nemzetközi szintre emelkedhetnek edzői munkássága révén
Tovább...

2021.01.18

ÚJ ÉV AZ ÖT KARIKA JEGYÉBEN

Berecz Zsombor – Finn dingi

Világbajnok finnesünk a Kanári szigeteken, Lanzarote-on vette fel a telefont. Az olimpiai részvételi jog már biztos, de például a végleges felszerelés körül még sok a kérdőjel…

Tovább...

2020.11.28

Berecz Zsombor - Amikor még csak a sport szeretete volt fontos

A világbajnok és európabajnok Berecz Zsombort arra kérte a Magyarock csapata, hogy túrjon bele a családi archívumba, és küldjön képet egy gyermekkori emlékről.

Tovább...

2020.10.07

Ecseri Flóra - 2020-as eredményei

Ecseri Flóra, egyesületünk versenyzője jelenleg Laser Radial U19-es női ranglistán a 3. helyen áll. 
Idei évi legjobb eredményei:
- Balatoni Yacht Club Laser Ranglista Versenyén, Laser Radial hajóosztályban összetett női kategóriában első helyen végzett és U21-es kategóriában is nyert
-MVM Magyar Laser Flottabajnokság és Ranglista versenyen, Laser Radial hajóosztályban, női kategóriában bronzérmet hozta haza.

Flórának itt is nagyon gratulálunk idei eredményeihez. 

Procelero SE

Tovább...

2020.06.18

Rédling Balázs - Raiffeisen Private Banking Ifjúsági Kupa

Rédling Balázs nyerte az idei Spari Kupát

Tovább...

2020.05.09

Berecz Zsombor a Balatonon edz

A Vitorlázás magazin interjút készített büszkeségünkkel, Berecz Zsomborral. Részleteket tudhatunk meg az edzéstervéről és a jövőbeli terveiről.

Tovább...